Ніякі не "брати": Між українцями та росіянами немає спорідненості навіть на рівні ДНК, - вчені

На думку вчених ​українці і росіяни є абсолютно різними етносами.

Ілюстрація:www.dw.com

Група міжнародних учених і експертів в області генетики провела в лабораторії Німеччини масштабне генетичне дослідження ДНК жителів усієї України. За результатами дослідження ДНК-проб українців було виділено основний пріоритетний напрям історичного розвитку українського етносу (нації). Про це пише Україна молода, передають Патріоти України.

Концентрація гаплогрупи хромосом, яку учені ідентифікують як успадковану від оріїв, виявлена у 53% досліджених українців (цей ген є і в інших народів Європи, але його показник низький). В той час, коли народність оріїв мешкала на території нинішньої України, середньорічна температура різко впала на багато градусів, що привело до суворого похолодання і серйозно відбилося на людській популяції.

В результаті вижили тільки люди, які мали ген "молочної толерантності", - тобто здатні пити і переварювати молоко. Більшість дорослих людей не можуть вживати молоко в їжі, наприклад, такими є африканці і азіати.

За висновком генетиків, в Європі були два місця, де люди могли сховатися від холоду: Україна та Іберійський півострів. Територія нинішньої Росії у той час була покрита льодом і людського життя на ній не було.

Результати досліджень дали ученим основу зробити висновок : "Українці є предками (прародичами) європейців, а територія сучасної України - колискою білої раси нинішньої цивілізації".

У росіян показник гаплогруп хромосом, успадкованих від оріїв і трипільців, у порівнянні з українцями дуже малий. "Це свідчить про те, що українці і росіяни є різними етносами і не є генетично "рідними" - "братськими народами", - говориться в дослідженні вчених.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...