Нікому не потрібні? У центрі Москви викинули документи з центрального архіву КДБ

Сотні коробок лежать просто у дворі на Великій Луб'янці.

Сотні коробок лежать просто у дворі. Фото: Мослента.

У Москві в районі Луб'янки виявлено викинуті папки з центрального архіву КДБ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Близько сотні порожніх коробок лежать уздовж стіни по вулиці Велика Луб'янка, 14, прямо біля будинку Орлова-Денисова, який ще називають «палатою Пожарських».

«У дворі лежать папки з архівами КДБ, - розповів кореспондент видання "Мослента". - Я зробив пару кадрів на телефон, і тут же до мене підбігла охорона, сказала: «Ви що? Нам дзвонить ФСБ. Що ви тут робите?», - і попросила припинити зйомки». У Центрі Громадських зв'язків ФСБ Росії черговий повідомив, що про папки КДБ йому нічого не відомо.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...