Нюанси сервісу у "наддержаві": Власник квитка за 33 тис. на стадіоні у Москві... простояв усю гру

Невдаха звернувся до волонтерки, яка аж тричі кудись ходила щодо цього питання, але у підсумку весь перший тайм змушений був стояти, а потім і зовсім пішов.

Будівельники вирішили особливо не витрачати час на сидіння. Фото: соцмережі.

Одному із уболівальників, який відвідав матч-відкриття російського Чемпіонату світу з футболу довелося всі 90 хвилин стояти, хоча він придбав квиток, що входить до 1 категорії продажів, за 33 тисячі рублів (майже за 14 тисяч гривень) – власники таких перепусток мають змогу перебувати на одній із центральних трибун. Про це написав користувач Микола Павленко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами чоловіка, така прикра історія сталася з його сусідом на стадіоні "Лужники" у Москві, місце якого було зламано, чи не зібрано. "Поряд гайка валяється. Візьми та й сам закрути. Приблизно так і вчинив сусід, з моєю допомогою. Однак, на головний стадіон чемпіонату не пускають з гайковим ключем. Оскільки закрутити його по-нормальному неможливо… руками. До того ж, найголовніше, що другої гайки немає", – підкреслив юзер.

Як зауважив Микола Павленко, опісля його сусід звернувся до волонтерки, яка аж тричі кудись ходила щодо цього питання, але у підсумку весь перший тайм змушений був стояти, а потім і зовсім пішов кудись. "А мені подумалося, якби я раптом опинився на злощасному місці. І скільки ще таких крісел на стадіоні "Лужники". Такому новому та сучасному. Соромно", – додав футбольний уболівальник.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...