"Нізабудємніпрастім": Російський історик висміяв "побєдобєсіє" (відео)

​Російський краєзнавець і історик Володимир Громов закрикав співвітчизників відмовитися від традмцій відзначення 9 травня, які не є ні патріотичними, ні доречними тематиці.

"Побєдобєсіє" в Росії. Фото: ЖЖ.

Російський краєзнавець і історик Володимир Громов висміяв наклейки на автомобілі, приурочені до Дня Перемоги, і закликав співгромадян відмовитися від подібних "традицій". Про це йдеться у відеозверненні історика, опублікованому в YouTube, передають Патріоти України.

"Росіяни, грошей не шкодуйте, скоро День Перемоги, не проспіть. Купляйте ефектну наклейку, на скло машини наліпіть ...", - зазначив з сарказмом Громов.

Він підкреслив, що наклейки не тільки недоречні з точки зору вшанування пам'яті про 28 мільйони загиблих фронтовиків, але й абсолютно не патріотичні.

За його словами, загиблі під час війни не думали, що їх будуть так "прославляти".

"А ми, спадкоємці перемоги, що залишимо ми від наших днів? Дурні наклейки і ток-шоу, відставання майже у всьому? Якось це все недобре, якось ми неправильно живемо", - резюмував краєзнавець.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...