"Намагаєтеся мене навчити любити так звану "нову батьківщину"? Але це ніколи у вас не вийде": У суді окупантів український активіст Балух виголосив останню промову (аудіо)

За словами Балуха, очевидно, що справа проти нього повністю сфабрикована.

Володимир Балух. Фото:скрін відеоУ понеділок, 15 січня, переслідуваний російською владою за свої політичні переконання український активіст Володимир Балух виголосив свою останню промову в так званому "Роздольненському районному суді" окупованого Росією Криму. Про це повідомляється на сторінці Кримської правозахисної групи в Facebook, зазначають Патріоти України.

Аудіозапис звернення українця опублікував Наріман Джелял. За словами Балуха, очевидно, що справа проти нього повністю сфабрикована. "Я впевнений, що тут абсолютно всім зрозумілий той факт, що це - політичне переслідування за мої переконання. Всі рішення, які будуть прийняті у цій справі, судом вже наперед відомі. Доказів про те, як знайдені предмети з'явилися у мене на горищі, ніхто не шукав.

Мої свідчення про те, що силовики неодноразово погрожували підкинути мені такі предмети, ніхто не вивчав", - зазначив він. Українець вказав на те, що при повторному розгляді справи були досліджені не всі докази і опитані не всі свідки, навіть в порівнянні з початковим розглядом.

Балух звернувся до місцевих силовиків, яких підозрює у фальсифікації справи. "Ви намагаєтеся мене навчити любити так звану "нову батьківщину"? Але це ніколи у вас не вийде, чого б мені це не коштувало ... правосудне рішення буде прийнято тоді, коли будуть покарані ті люди, які піддавали небезпеці життя моєї цивільної дружини, мого сина ... "- підкреслив українець (на записі з 3-ї хвилини).

"Сльози матерів тих хлопців, які відстоюють законність і право на самовизначення, право на свободу, на почуття гідності ціною власного життя, скільки оплачено, це все, хлопці, ваша система влаштовує. Ця система людиноненависницька", - зазначив він.

Балух додав, що суд може приймати будь-яке рішення, оскільки винні все одно будуть покарані. "Приймайте яке завгодно рішення. Я однозначно заявив уже свою позицію і від неї відмовлятися не збираюся. Винні все одно всі будуть покарані. Перемога буде за нами. Слава Україні!" - сказав він.

Варто зазначити, що прокурор попросив суд засудити Володимира Балуха до 5 років і 1 місяця позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії-поселенні і штрафу в розмірі 20 тис. рублів.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.