Ноу-хау від японських дизайнерів: Модницям запропонували панчохи з нафарбованими нігтями (фото)

Панчохи продаються з різними варіаціями барвистого педикюру, який може задовольнити найвибагливіші смаки жінок і підійде на всі випадки життя.

Ноу-хау від японських дизайнерів. Фото: ubr.ua.

Навіть найбільшим модницям може набриднути фарбувати нігті на ногах. Ну або просто не вистачити на це часу. Хороша новина - робити це зовсім не обов'язково, оскільки креативні японці придумали панчохи з нафарбованими нігтями, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виробник позиціонує користь таких колгот тим, що колір нігтів можна змінювати протягом дня і вибирати кольори, які краще підходять для вашого настрою - від смужок і нігтів в горошок, до сердечок і не тільки.


У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...