Нова епідемія: Бойовиків "ДНР" "косить" туберкульоз

​Захворюваність в "республіці" знаходиться на критичному рівні.

Терористи "ДНР" масово хворіють на туберкульоз. Ілюстрація:http://ukr-space.com/

За даними епідіомоніторингу в "ДНР" у січні 2017 року було зареєстровано понад 25 тис. випадків захворювання на туберкульоз. Ще 12 тис. випадків захворювань на вірусні респіраторні інфекції. Від ускладнень ГРВІ було зафіксовано понад 40 смертей. Про це йдеться в заяві "головлікаря ДНР" Мозгового та членів "комітету з конкурсних закупівель", повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Захворюваність на туберкульоз і супутніми захворюваннями зросла на 54%. Летальних випадків зафіксовано понад 75. Загострення епідситуації в прикордонних районах в першу чергу обумовлено тим, що серед військовослужбовців зросла кількість колишніх ув'язнених "республіканських" колоній з відкритою формою туберкульозу. Неконтрольовані виїзди таких інфікованих військовослужбовців в міста "республіки" різко загострює захворюваність серед населення цих міст", - кажуть" епідеміологи ДНР ".

Лікарі "ДНР" рекомендують "ввести на території республіки строгий карантин, обмежити пересування і виїзди військовослужбовців у міста".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...