Нова поліція Тернополя: набрали рекордну кількість дівчат, більшість копів з вищою освітою (фото)

Заявки на роботу в новій поліції Тернополя подали 4,9 тис. осіб. Конкурс становив 24 людини на місце.

Патрульна поліція розпочинає свою роботу у Тернополі. Фото: Facebook

У Тернополі склали присягу на вірність народу України 209 патрульних поліцейських. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, інформують Патріоти України.

Він розповів, що заявки на роботу в новій поліції Тернополя подали 4,9 тис. осіб. Конкурс становив 24 людини на місце. Після тестів, комісій і жорсткого відбору кандидати пройшли 10 тижнів інтенсивної підготовки і тренінгів на базі Львівського університету внутрішніх справ у кращих викладачів та тренерів України з країн-партнерів.

"Кожен четвертий у формі патрульного поліцейського на вулицях Тернополя - дівчина. Понад 80%, тобто майже кожен у формі патрульного поліцейського, - з вищою освітою. 24 учасники бойових дій.

Ми постаралися, щоб у кожному підрозділі були молоді ветерани, які пройшли війну і знають ціну життя та вірність присязі", - наголосив Аваков.

До роботи поліцейські Тернополя приступають уже цього вечора.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...