Нові можливості соцмереж: Facebook тестує повідомлення, що самі знищуються, - ЗМІ

В налаштуваннях соцмережі повинен з'явитися пункт, згідно з яким можна автоматично знищувати повідомлення через 1 хвилину, 15 хвилин, 1 годину, 4 години або добу.

Facebook тестує повідомлення, що самі знищуються. Ілюстрація: news vid.ru.

Соціальна мережа Facebook тестує функцію самознищення повідомлень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Соцмережа тестує зникаючі повідомлення у Франції з листопада 2015 року. Як уточнюють ЗМІ, Facebook розширив аудиторію, яка опробовує нову функцію.

В налаштуваннях повинен з'явитися пункт, згідно з яким можна автоматично знищувати повідомлення через 1 хвилину, 15 хвилин, 1 годину, 4 години або добу. Facebook також працює над додатком, який дозволить обмінюватися фотографіями, відеозаписами і прямими трансляціями.

Попереднім великим нововведенням в Facebook були п'ять можливих реакцій на пости, альтернативних "лайку". Соціальна мережа Facebook була заснована в 2004 році. Сьогодні вона є найпопулярнішою в світі, число її користувачів становить більше 1,5 млрд.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...