Нові перли від "Опоблоку": Поведінка Новинського та нецензурщина Бойко у відповідь на питання про голосування у ВР щодо виборів в Росії вразили мережу (відео)

Юрій Бойко висловлювався нецензурно, а поведінка Новинського викликала багато нових питань до нього

Скрін відео

Представники "Опоблоку" відповіли на запитання журналістів "Цензор.Нет" щодо того, чому вони не голосували за невизнання виборів до Держдуми РФ. Щоправда, деякі коментарі нардепів містили навіть ненормативну лексику, повідомляють Патріоти України.

"Если бы встал вопрос о том, чтобы голосовать за непризнание выборов в Госдуму в Крыму, - то да. Но РФ - мы слишком много на себя берем", - зауважив Вадим Новинський та додав: "Спроси у них, че ты меня спрашиваешь? С праздником, с праздником Рождества Пресвятой Богородицы!". Коментатори мережі звернули увагу на активну жестикуляцію та сміх Вадима та вважають, що він, "як видно на відео, добряче відмітив свято та був п'яним".

А от друг Вадима, Юрій Бойко, взагалі використав нецензурну лексику. "Это провокатор, пойдем, нах*р он тебе нужен", - сказав Юрій, обіймаючи Новинського за плечі та заводячи його у кулуари. Як коментують користувачі мережі, "увел, чтоб тот пьяный лишнего не наговорил" та згадують, що напад Новинського на митрополита Драбинка теж стався "из-за пристрастия Вадима к алкоголю в последнее время".

Наталія Королевська неохоче відповіла журналісту, що під час голосування не була у залі, а на питання "По какой причине?", посміхнувшись, додала: "По рабочей".


Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...