Новинський знову на мушці: У "Смарт-Холдингу" заявили про обшук в будинку одного з керівників компанії (фото)

Крім того, Комітет Верховної Ради 6 грудня має намір продовжити розгляд подання на притягнення до кримінальної відповідальності Вадима Новинського.

У керівника "Смарт-Холдинга" проводять обшук. Фото: "Фейсбук"Співробітники військової прокуратури проводять обшук у будинку одного з керівників компанії "Смарт-Холдинг", що належить народному депутату від "Опозиційного блоку" Вадиму Новинському. Як повідомляють Патріоти України, про це йдеться в заяві компанії на Facebook.

"Смарт-Холдинг" висловлює протест проти незаконних дій військової прокуратури, співробітники якої проводять обшук у будинку одного з керівників компанії, який наразі перебуває у закордонному відрядженні. Адвоката господаря будинку не пропускають до місця проведення слідчих дій. Слідчі пред'явили постанову суду, в якій дається дозвіл на обшук будинку іншого громадянина на прізвище Дробот, який мешкає в тому ж котеджному містечку, що і представник "Смарт-Холдингу", - стверджують у компанії.

"Слідчі в супроводі спецпідрозділів завдали великої матеріальної шкоди будинку і продовжують обшук, незважаючи на те, що адвокат вказав їм на явну помилку і попередив про відповідальність за незаконні дії", - підкреслили представники "Смарт-Холдингу".

"Смарт-Холдинг" звертається до генерального прокурора з вимогою зупинити це свавілля. Ми розглядаємо ці незаконні дії, які грубо порушують права нашого співробітника, а також шкодять діловій репутації компанії, як тиск на бенефіціара "Смарт-Холдингу", одного з лідерів "Опозиційного блоку" Вадима Новинського напередодні засідання Регламентного комітету, який розглядає подання ГПУ про зняття з нього депутатської недоторканності. Підприємства та офіси "Смарт-Холдингу" неодноразово піддавалися незаконним обшукам під надуманими приводами", - сказано в заяві.

"Ми наполягаємо на проведенні ретельного розслідування дій військової прокуратури і покаранні всіх винних", - додали в компанії. Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань регламенту й організації роботи парламенту 6 грудня має намір продовжити розгляд подання на зняття депутатської недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності депутата Вадима Новинського.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...