"Новини з дурдома": Саша Сотник порівняв життя в Росії і в Європі

Перше, що вражає в Європі, - це відсутність розлитої в атмосфері напруги, немає поліцейських, ніхто за тобою не слідкує і не залякує.

Саша Сотник. Скріншот.

Російський журналіст і блогер Саша Сотник розповів, що після виїзду з Росії, всі новини з рідної країни сприймаються, як новини з дурдому. Про це йдеться на сторінці Сотника в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ще через кілька днів новини з Росії починають сприйматися тобою, як новини з божевільні. Здавалося б, ще тиждень тому ти розумів природу того, що відбувається там (вже - "там!" - І це теж - розділова смуга), але тепер і помислити не можеш: як таке взагалі могло статися? Це ж - паноптикум! таке в нормальному суспільстві неприпустимо! Ну, не може такого бути! Не може вся країна збожеволіти!", - написав журналіст.

Він підкреслив, що перше, що вражає в Європі, - це відсутність розлитої в атмосфері напруги.

"Не іскрить. Потім починаєш розуміти: це від того, що немає рамок, немає похмурих облич, косих поглядів спідлоба, немає нескінченних охоронців і дерев'яних ментів, ніхто не говорить тобі про пильність і терористів, про те, що всюди небезпечно, що тебе можуть підірвати і вбити твоїх дітей, що життя - територія підвищеної небезпеки ", - написав Сотник.

Він додав, що росіяни постійно придумують собі поводиря і слідують за ним.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...