НП: Під Києвом з гранатомета обстріляли екскаватор

Правоохоронці з’ясовують усі обставини та версії правопорушення.

Екскаватор обстріляли з гранатомета. Фото:http://www.kv.npu.gov.ua/uk/

Як повідомляє Головне управління поліції у Київській області, до чергової частини Києво-Святошинського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя села Крюківщина, що на своїй земельний ділянці він виявив пошкодження на екскаваторі, характерні для пострілу з гранатомета, передають Патріоти України.

На місці події правоохоронці виявили у дверцятах автотехніки фрагмент оболонки кумулятивного снаряду від гранатомета, пошкоджену кабіну водія та встановили місце, звідки був скоєний постріл.

За словами заявника, трактор він орендує для видобутку піску на власній земельній ділянці з жовтня минулого року. Оскільки техніка тривалий час була у несправному стані, він щодня перевіряв її наявність у кар’єрі.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини та версії правопорушення, проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Поліція знайшла фрагмент оболонки кумулятивного снаряда від гранатомета.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років. Досудове слідство триває.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...