Засвітився в справі про вбивство ветеранів АТО: Стало відомо, хто їхав в авто, яке розстріляли у Дніпрі (фото)

Броньованою автівкою керував чоловік на прізвисько Каха Тбіліський.

У броньованому авто їхав Каха Тбіліський. Фото: Інформатор.

У обстріляному 30 січня в Дніпрі з ручного протитанкового гранатомета автомобілі знаходився кримінальний авторитет на прізвисько "Каха". Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на дані місцевої поліції.

"Офіційно причетність, тих хто знаходився в авто, до кримінального світу ще встановлюється в рамках розслідування. Проте неофіційно можу сказати, що в автомобілі знаходився чоловік, відомий в нашому місті, як "Каха". Він керував автомобілем, який, до речі, броньований" , - розповів співрозмовник агентства.

У поліції також уточнили, що автомобіль не належить громадянину 1973 року народження, який був за кермом, а зареєстрований на іншу особу. Імовірно, йдеться про Каху Тбіліського, чиє прізвище засвітилося в справі про вбивство ветеранів АТО в 2017 році в Дніпрі.

Джерело: УНН

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...