НП у Києві: Агресивний водій відкрив стрілянину по мікроавтобусу (фото)

З місця події незнайомець, який влаштував стрілянину, відразу зник.

Фото:прес-служба ГУ Нацполіції Києва

15 грудня в Києві невідомий вистрілив з вогнепальної зброї у вікно мікроавтобуса, що призвело до поранення водія. Про це повідомила Національна поліція Києва, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 13.30 на вулиці Будівельників. Відзначається, що невідомий віком 35-40 років, перебуваючи за кермом "Фольксваген Мультівен", обігнав мікроавтобус "Мерседес Спринтер".

"Далі з невстановленої вогнепальної зброї він вистрілив в бік мікроавтобуса, чим пошкодив пасажирське скло, а його уламками заподіяв тілесні ушкодження 19-річному водієві. З місця події незнайомець відразу зник", - продовжили в поліції.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 ККУ (Хуліганство).

У поліції також попросили очевидців події або тих, хто знає особу водія звернутися до Дніпровського управління поліції, за що обіцяється грошова винагорода.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...