Ну, не можна, хлопці! Не можна так, коли країна не доїдає. Уже в телевізор скоро обличчя не влізуть, - Олексій Горбунов різко розкритикував 95 квартал (відео)

Артист вважає, що необхідно показувати документальні фільми і присвятити окремі цикли кіно Савченко і Сенцову.

О.Горбунов. Фото: antikor.com.uaНародний артист України, зірка фільмів і серіалів Олексій Горбунов розкритикував українське телебачення і Міністерство культури. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Я вже не можу дивитися 95-й Квартал. Я все розумію, але вони вже стали схожі на депутатів. Ви їх обличчя бачили? Ну, не можна, хлопці! Ви ж артисти. Не можна так, коли країна недоїдає. У телевізор скоро ці обличчя не влізуть ", - сказав Горбунов в рамках програми "Накипіло".

Артист вважає, що необхідно показувати документальні фільми і присвятити окремі цикли кіно Савченко і Сенцової.

"Документалісти у нас і так в пошані. Ми все про них знаємо. "Вавілон 13" отримав всі призи. У нас багато показують по телевізору цей фільм? Іноді хіба що, до якоїсь дати. А можна ж замість цих всяких" , - сказав Горбунов.

За словами актора, сам він працює на інтернет-радіо і читає в ефірі вірші Ліни Костенко. Відзначимо, що в емоційному інтерв'ю Горбунов не соромився у виразах і використовував ненормативну лексику.

Нагадаємо, в ЗМІ раніше повідомлялося, що розлючені глядачі розкритикували новорічне шоу "Кварталу-95".

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...