"Обережно, зайвохромосомні погрожують": Російський політик пообіцяв розчавити 50% українців (фотофакт)

Прес-секретар ОДКБ заявив, що в Україні росіяни проведуть "етнічні чистки"

Журналіст Роман Цимбалюк опублікував та прокоментував скріншоти чергових "погроз" на адресу українців, які виклав на своїй сторінці прес-секретар ОДКБ (Організації Договора про колективну безпеку). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Краткое изложение российской политики по отношению к Украине. Без дипломатических сантиментов.
Владимир Зайнетдинов, спасибо за прямоту. У нас в Украине до сих пор некоторые думают, что если страна будет захвачена россиянами, то они смогут приспособится или договориться.
А ты честный человек - сразу предупреждаешь - 50% населения будет "раздавлено". Я так понимаю под этим словом ты имеешь ввиду этнические чистки. Такое в истории уже было и у меня сомнений в серьёзности ваших намерений нет.

Что меня действительно удивляет, так это твоя прямота и твоё место работы: это все таки международная организация, у вас членами числятся разные страны. Точно могу тебе сказать - они читают тебя и задаются вопросом, сколько им потребуется времени для превращения в врагов. Все помнят как Украина из "братской страны" превратилась за считанные дни в "фашистское" государство.

Если бы, что-то подобное сказал какой- нибудь Джеймс Аппатурай из НАТО, то на следующий день вылетел бы с работы. А ты наверняка числишься большим патриотом на работе", - пише Цимбалюк.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...