Обіцяє бути хорошим: Скандальний російський телеведучий благає Авакова пустити його в Україну

Пропагандист Кушанашвілі заявив, що він "на кожному кроці декларує не просто приязнь" до України, а "справжню любов".

Отар Кушанашвілі. Фото:telegraf.com.ua

Роосійський телеведучий Отар Кушанашвілі, якому СБУ заборонила в'їзд в Україну терміном на три роки, звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням допомогти йому зняти заборону на в'їзд в країну. Про це Кушанашвілі написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Арсен Борисович, после шести лет сверхрейтинговой и любвеобильной с обеих сторон работы в стране, которая стала мне домом, объявлять меня супостатом из-за, признаю, малоудачной шутки, одной, — это "труднопроницаемо для меня", как выражался один герой Булгакова" , - написав Кушанашвілі.

Пропагандист заявив, що він "на кожному кроці декларує не просто приязнь" до України, а "справжню любов".

Телеведучий також "зізнався", що у Львові вживав слово "анексія", а в Москві на федеральному каналі і радіо нібито "горою стояв за Савченко і Сенцова". "Я дебатирую один вопрос: как можно записывать во враги друга?", - написав він.

Російський телеведучий також висловив переконання, що в "професії йому рівних немає".

Як відомо, 28 березня Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну скандальному телеведучому Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався про Україну, а також на адресу української влади. Кушанашвілі пізніше назвав свої різкі висловлювання про Україну "монтажем".

Побито рекорди: У Києві квітень став одним з найтепліших за останні 144 роки

середа, 1 травень 2024, 17:38

Середньомісячна температура повітря у квітні у столиці України склала 12,8 °С. Це вище кліматичної норми на 2,8 °С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського, передають Патріоти України. "За даними спостережень мет...

Замість живої людини - аватар: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...