Мир, дружба, але без помідорів: До приїзду Ердогана РФ зняла заборону на експорт квітів та деяких овочів

Стало також відомо, що авіакомпанія "Победа" в квітні запустить регулярні рейси з Москви до турецького курортного міста Аланья.

Ілюстрація:www.m24.ruРосія зняла заборону на поставки з Туреччини гвоздик і деяких видів овочів, ввезення яких були заборонені з 1 січня 2016 року. Про це йдеться в постанові, опублікованій на сайті Кабміну РФ, передають Патріоти України за матеріалами Укрінформ.

Постанова підписана 9 березня 2017 року. Крім гвоздик, з-під заборони, зокрема, виведені свіжа або охолоджена ріпчаста цибуля і цибуля шалот, свіжі або охолоджені кольорова капуста і капуста брокколі.

Крім того, знято заборону на поставки з Туреччини солі. Однак, одна з великих статтей турецького експорту в РФ - томати - залишаються під забороною.

Стало також відомо, що авіакомпанія "Перемога" в квітні запустить регулярні рейси з Москви до турецького курортного міста Аланья.

Раніше санкції вводилися через те, що восени 2015 року Туреччина збила російський військовий літак, що залетів на її територію під час військових дій в Сирії.

У п'ятницю вдень в Кремлі розпочалися переговори президента Росії Володимира Путіна і глави Туреччини Реджепа Ердогана. Передбачається, що президенти обговорять питання співпраці і будівництво газопроводу "Турецький потік", атомної електростанції "Аккую".

Очікується, що за підсумками зустрічі буде підписано низку двосторонніх документів. Політики також торкнуться теми врегулювання сирійського конфлікту.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...