"Облом" "русского мира": У Луганську почалися проблеми з зарплатами для бюджетників і "поліції"

У той же самий час немає затримок з виплатою зарплат на тих підприємствах, які перереєструвалися на підконтрольній Україні території, і продовжують отримувати зарплати в гривнях в окупованому місті.

Окупований Луганськ. Фото:dn.depo.ua

Зарплати з початку цього року в окупованому Луганську дають частинами, а співробітників так званої поліції і бюджетників попередили про можливі затримки виплат зарплат. Про це повідомляє LIGA.net, інформують Патріоти України.

"Раніше ми отримували все відразу, без авансу, одним платежем, а зараз дали частину -25-30% і сказали, що наступні надходження поки не чекайте, звичайно, важко так виживати", - повідомив учитель однієї зі шкіл Луганська Микола.

Він додав, що проблеми з виплатою зарплат відчувають не тільки бюджетники, але співробітники так званої "поліції".

"Мій знайомий скаржився, що знову просять потерпіти і почекати", - сказав Микола.

За його словами, інформація про визнання РФ "паспортів" зробила свою справу.

"Багато хто готовий чекати і ніхто не буде обурюватися і щось вимагати, адже вони сліпо вірять, що ось-ось їх забере Росія", - уточнив Микола.

Джерела повідомляють, що немає затримок з виплатою зарплат на тих підприємствах, які перереєструвалися на підконтрольній Україні території, і продовжують отримувати зарплати в гривнях в окупованому місті.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...