Облили і підпалили: У Полтаві вандали поглумилися над меморіалом Героям Майдану (фото)

​В результаті злочину пошкоджені фотографії загиблих і сам меморіал.

Наслідки підпалу. Фото:прес-служба ГУ Нацполіції Полтавської області

У Полтаві невідомі підпалили меморіал Героям Майдану. Про це повідомила прес-служба обласного управління поліції, передають Патріоти України.

"У поліцію міста Полтави 7 травня надійшло повідомлення від перехожих про пошкодження біля ОДА стели "Героям Майдану", - йдеться в повідомленні.

На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що стелу облили невідомою займистою речовиною і підпалили.

В результаті злочину пошкоджені фотографії загиблих і сам меморіал.

Дані за вказаним фактом внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 296 (хуліганство). Тривають слідчі дії, поліція просить всіх можливих свідків події повідомити інформацію.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...