"Обмінялися амулетами": Кіборг знайшов дівчинку, малюнок якої став його оберегом (відео)

"Лісовик" пережив разом із малюнком, який вже розірваний навпіл, всі бої.

Кіборг зустрівся з авторкою свого амулету. Фото: скріншот з відео.

"Кіборг" Олег Павленко з позивним "Лісовик" знайшов дівчинку, чий малюнок він завжди носив із собою, і який, як розповідає боєць, вберіг його від смерті. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"Лісовик" пережив разом із малюнком, який вже розірваний навпіл, всі бої. Такий талісман військовому подарувала землячка з Каховського інтернату на ім'я Христина. Боєць знайшов її і приніс у відповідь амулет - свій хрестик. "Хрестик буду носити з собою. Він буде мені приносити удачу", - прокоментувала дівчинка.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...