"Обов'язково доб'ємося свого": Росія хоче бою-реваншу Гассієва з Усиком

У Федерації боксу РФ пообіцяли розпочати переговори із цього приводу вже навесні.

Ми побачимо новий бій Усика і Гассієва? Фото: championat.com.

У 2019 почнеться робота по організації бою-реваншу між українським боксером Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим. Про це повідомив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев, передають Патріоти України із посиланням на Р-спорт.

«Реваншу з Усиком для Гассієва ми обов'язково доб'ємося, незалежно від того, в якій вазі він буде проведений. Мурата навесні чекає бій, після нього вже почнемо розмовляти з командою Усика», - сказав він.

Нагадаємо, що в липні цього року в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) Усик став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, перемігши Гассієва. Тим часом стало відомо, що промоутер Усика Олександр Красюк вважає, що в бою британцем Тоні Белью, який завершився нокаутом британця в 8-му раунді перемогою Усика, українець програвав.

«За моїми записками, в восьмому раунді Усик програвав. За Усиком було 3 раунди, за Белью - 4, це підтвердили і судді», - сказав він. На думку Красюка, відео боїв українця свідчить про те, що «він ніколи не газує з першого раунду, розгойдується, довго запрягає, а потім впрягається».

«Белью підсів фізично, і прийшов час нокауту. Те, що робив Белью - те саме, що і Тайсон Ф'юрі робив в бою з Кличком. Усик завдавав багато ударів, але був мізерний відсоток влучень, це дуже дратувало», - додав він.

Красюк повідомив, що в наступному році Усика в Україні «ми точно не побачимо». «На наступний рік в планах два бої. Або в Англії і в США, або обидва в Англії. Якщо Андре Уорд повернеться в крузервейт, можна міцно задуматися», - резюмував Олександр Красюк.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...