Обрав Грузію, бо в ній лояльніші закони, але Україну я дуже люблю та підтримую, - Сотник

Журналіст Сотник пояснив, чому втік з Росії саме до Грузії, та передав щирі вітання Україні

Фото: uapress.info

Журналіст Олександр Сотник розповів, чому поїхав до Грузії, а не до України. Сотник каже, що дуже любить Україну, але закони Грузії лояльніші та дозволяють йому без громадянства жити там 360 днів на рік. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"Я не поехал в Украину не потому, что я не уважаю эту страну и не потому, что меня не зовут. Просто, в отличие от украинских законов, грузинские законы позволяют мне, не прося политического убежища, не отказываясь от российского гражданства, находиться здесь 360 дней в году. Поэтому я остановился на Грузии. А Украине – большой привет. Это страна, которую я очень люблю и которую я как поддерживал, так и буду поддерживать", - розповів журналіст.

На питання, чи були у нього пропозиції з України, Сотник відповів: "Да, еще год назад мне поступало предложение. Я даже встречался с представителями одного из украинских телеканалов. Но просто, как говорится, что-то пошло не так. Я не буду сейчас рассказывать об этом. Я, разумеется, ничуть не обижен. Я как уважал этот телеканал, как уважал журналистов, работающих в Украине, так и продолжаю уважать. И, конечно же, я всегда открыт к сотрудничеству с нормальными изданиями, с нормальными телеканалами, с нормальными интернет-ресурсами".

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...