Ображені скрепи: На Росії подали в суд на Мадонну за підтримку ЛГБТ

Після двох місяців судового розгляду російські організатори "умили руки", заявивши, що ніякого контракту зі співачкою не укладали, тому за порушення закону відповідати не можуть.Тож доведеться бідолашній Мадонні наодинці протистояти російській Феміді.

Поп-діва Мадонна. Фото: Apelzin.ru.

Суд відправив поп-діві повістку з вимогою з'явитися на розгляд за позовом на 333 мільйони рублів за пропаганду гомосексуалізму. Позов до суду надійшов відразу після серпневого концерту зірки в Росії. Глядачі звинуватили Мадонну в грубому порушенні закону Петербурга про заборону на гей-пропаганду серед неповнолітніх. Про це на повному серйозі пише life.ru, передають Патріоти України.

Через 2 місяці розглядів суд вирішив, що крім організаторів концерту відповідати за російськими законами повинна і сама поп-діва.

У компанію Hard Candy Fitness, що належить співачці, і за адресою проживання Мадонни повторно відправлені повідомлення про те, що в Пітері розпочато судовий розгляд за позовом активістів "Профспілки громадян Росії".

Суддя Московського суду Санкт-Петербурга Барковський просить сповістити відповідачку про процес і вимагає явки в суд самої зірки або її представників.

Матеріали справи в двох примірниках, російською та англійською, днями будуть доставлені співачці.

"Ми в курсі, що листи відправлені в двох примірниках, - розповіла прес-секретар "Профспілки громадян Росії" Дарина Дєдова. - На адресу фітнес-клубу, який Мадонна відкрила в Москві, і на її адресу в Нью-Йорку, який нам вдалося дістати".

Поки співачка не повідомила про свою готовність приїхати до Петербурга на судовий розгляд. Суд передбачає, що артистка проігнорує процес або повістки не дійдуть до її будинку в Нью-Йорку.

"На нашу адресу нічого подібного не приходило, - розповіли в офісі клубу. - Тому ніхто не міг ні відповісти, ні сповістити Мадонну про цей суд".

Як вже відомо, на перше засідання ні Мадонна, ні її представники не з'явилися, як і співробітники СКК, де проходив скандальний концерт.

А ось представники організації приїзду зірок PMI прийшли на засідання, щоб відхреститися від Мадонни, заявивши, що ніякого контракту зі співачкою не укладали, тому за порушення закону відповідати не можуть.

"З PMI дійсно ситуація дивна, - каже Дарина Дєдова. - З'ясувалося, що назва PMI Corporation - нелегітимна. Такої юридичної особи немає, а є холдинг. У нього входить безліч фірм, більшість з яких очолює Євген Фінкельштейн. А оскільки Євген Григорович не раз говорив про те, що саме він привіз до Росії Мадонну, то доведеться подавати позови щодо всіх фірм його холдингу".

В результаті кількість співвідповідачів Мадонни росте з величезною швидкістю. Зараз, крім СКК, в ньому числяться ще дві фірми холдингу Фінкельштейна.

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...