У них просто епідемія якась: Під Санкт-Петербургом загорівся торговий центр (відео)

Через загрозу поширення полум'я і погане водопостачання пожежі присвоїли перший ранг, а згодом – другий та третій номер складності за п'ятибальною шкалою.

Пожежа у Пітері в ТРЦ. Фото: скріншот з відео.

У суботу, 9 червня, під Санкт-Петербургом спалахнула пожежа у торговому центрі "Меньшиков Хол". При проведенні покрівельних робіт у двоповерховій будівлі загорівся бітум та ізоляційний матеріал. Про це повідомляє "РИА Новости" із посиланням на регіональне відділення МНС, передають Патріоти України.

Через загрозу поширення полум'я і погане водопостачання пожежі присвоїли перший ранг, а згодом – другий та третій номер складності за п'ятибальною шкалою. "Площа пожежі – 400 квадратних метрів. Для подачі стовбурів на гасіння рятувальникам доводиться прокладати багатометрові рукавні лінії від пожежних гідрантів", – зазначили у відомстві.

Рятувальники наголосили, що відвідувачів у приміщенні торгового центру не було, інформації ро потерпілих не надходило. До ліквідації пожежі залучені 10 одиниць техніки та 50 членів особового складу.

Додамо, що торгово-розважальний комплекс "Меншиков Хол" розташований на вулиці Кронштадтська, будинок 1 у місті Ломоносов. Загальна площа комплексу – понад 4 тисячі квадратних метрів. У будівлі розташовані магазини, кафе і компанії зі сфери послуг.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...