"Образив" Ляшка: Стало відомо, чому завели справу на Шустера, - розслідування

Причиною відкриття кримінальної справи стало компрометуюче відео.

Савік Шустер. Фото:www.expres.ua

Кримінальну справу Державної фіскальної служби проти журналіста Савіка Шустера було порушено після оприлюднення скандального відео. На записі керуючий партнер компанії ICU Макар Пасенюк тиснув на невідомого співрозмовника з метою змінити список спікерів програми "Шустер Live". Про це повідомляють Наші гроші, передають Патріоти України.

Зокрема, кримінальне провадження було відкрито 18 листопада 2015 року, після того, як кількома тижнями раніше в мережу було викладено відео, на якому Пасенюк вимагав не допустити в ефір народного депутата України від Радикальної партії Олега Ляшка.

Дата відеозйомки невідома. Однак відомо, що 18 вересня 2015 року програма "Шустер Live" була знята з ефіру телеканалу "1 + 1" і вийшла на телеканалі "112". Тоді гостями студії були Ляшко і народний депутат України ("Батьківщина") Юлія Тимошенко.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, крім самого Шустера бенефеціаром ТОВ "Савік Шустер Студія" є Сергій Рудьковський - молодший брат колишнього міністра транспорту Миколи Рудьковського, Павло Єлізаров - екс-заступник міністра Рудьковського і Олена Антонова - екс-депутат Київської міської ради, топ -менеджер в групі Віктора Пилипишина (ТОВ "Стоїк-плюс", "Центр агропромислових технологій").

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...