Образив Росію: прокремлівським ЗМІ наказали мочити Депардьє за "смердючий сарай"

У російській пресі активно мусується автобіографія 67-річного Жерара Депардьє, видана ним в 2014 році.

Жерар Депардьє. Фото: blog.ubr.ua.

У Росії підконтрольним Кремлю ЗМІ, мабуть, наказали мочити Депардьє за його висловлювання. Нагадаємо, нещодавно Депардьє продав обидві російські квартири і порівняв Росію з "смердючим сараєм". І ось Вести.ру почали цитувати автобіографію актора, яку він сам написав у 2014 році. Там і проституція, і алкоголізм, і грабежі, в яких той брав участь. Підхопили цю позицію і інші російські видання, обливаючи брудом того, кого ще недавно хвалили і піарили на повну котушку. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Знаменитий французький актор Жерар Депардьє у 2014 році випустив автобіографію під назвою" Так уже сталося " ("Ca c'est fait comme ca"). У ній зірка кіно зробив кілька шокуючих зізнань, зокрема, про те, як в юності торгував собою, мародерствував і грабував своїх однолітків.

Як пише Депардьє, його мати Аліс Марій не хотіла, щоб він з'являвся на світ. Жінка навіть кілька разів намагалася самостійно зробити аборт. Ця обставина наклало серйозний відбиток на життя майбутнього актора. Він ріс серед безпритульних і шпани.

У 10 років Жерар виглядав на п'ять років старше і користувався популярністю серед гомосексуалістів. Щоб заробити грошей, Депардьє не гребував займатися проституцією. Згодом він почав не тільки віддаватися своїм клієнтам, але і часом грабувати їх, а також бити. "У мені ріс бунтар і злодій, я нічого не міг з цим вдіяти", - пише актор.

У своїй книзі Депардьє розповідає також про те, як разом з більш старшими напарниками розривав свіжі могили, викопуючи з них коштовності і взуття для наступного перепродажу.

Не гребував Жерар обкрадати і живих людей, в тому числі, своїх однолітків. Депардьє брав участь в знаменитих студентських заворушеннях 1968 року, в ході яких нишпорив по кишенях захоплених бійками з поліцією молодих людей.

Шлях до акторського світу майбутній зірці світового кінематографа проклав один з його покровителів-гомосексуалістів, у якого були великі зв'язки в артистичному середовищі. Цікаво, що син актора Гійом, що пішов слідами батька в плані кар'єри, також деякий час підробляв проституцією, щоб заробити собі на життя.

37-річний чоловік помер у 2008 році від пневмонії. Депардьє журиться, що, подібно до його власного батька, приділяв недостатньо уваги синові.

Також актор пише, що почав пити, коли виявив у себе рідкісне захворювання. За словами Депардьє, він "божеволіє від шумів, які видає його тіло - суглоби, шлунок, серце". "Щоб перестати чути весь цей гуркіт, мені доводиться мало не щодня напиватися до нестями", - розповідає в своїй книзі зірка.


З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...