Обшарпані стіни, відсутність туалету, підтоплене сховище: До чого росіяни довели галерею Айвазовського у Криму

Вартість реставраційних робот оцінюється приблизно в 400 млн рублів.

Галерея Айвазоського у Феодосії. Фото: "Депо"

Депутат Держдуми РФ від Криму Андрій Козенко заявив про жалюгідний стан, в якому знаходиться у Феодосії картинна галерея Івана Айвазовського. Прo це пoвідoмляють Патріоти України з пoсилaнням нa "Події Криму".

"Складно описати без емоцій. Крім обшарпаних стін, відсутності санвузлів, роздутих віконних рам, сховище галереї, де зберігаються цінні експонати, почало підтоплювати ґрунтовими водами", - зазначив Козенко.

Депутат обурений, що відповідальні особи не били на сполох. Навіть проектно-кошторисної документації на реставраційні роботи, вартість яких оцінюється приблизно в 400 млн рублів, до сих пір немає.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...