Обшуки та затримання функціонерів: В українському футболі найбільший корупційний скандал за всю історію національної федерації

Обшуки провели в дев'яти областях країни.

Артем Шевченко. Фото: УНІАН.

В Україні сьогодні, 22 травня 2018 року, проходять масові обшуки у організаторів договірних футбольних матчів. Про це РБК-Україна повідомив спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, передають Патріоти України.

"Обшуки дійсно проходили, але більше сказати поки не можу. О 15:00 буде брифінг", - повідомив Шевченко. Зазначимо, за деякими даними, сьогодні пройшли обшуки в дев'яти областях країни. Передбачається, що мова йде про п'ять організованих груп, що займалися договірними матчами. Нагадаємо, в жовтні 2017 року повідомлялося, що Федерація футболу України створить експертну комісію по оцінці ігрових дій у підозрілих матчах. Зазначимо, в листопаді 2015 року Верховна рада прийняла закон "Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань", який в тому числі спрямований проти договірних матчів.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...