"Очень обидно, честно говоря. Меня это сильно пугает. Я часто езжу в Украину, и раз уже до таких степеней дошло это все...", - російський комік образився на Нацраду за заборону "Дождя"

Олександр Демидов наголосив, що телеканал "Дождь" є опозиційним каналом, де весь час озвучуються думки на підтримку України.

Олександр Демидов. Фото:ActionList.ru

Учасник "Квартета И", актор Олександр Демидов заявив, що його сильно лякає рішення про заборону російського телеканалу "Дождь" в Україні. Про це він розповів в коментарі Новой газете, інформують Патріоти України.

Згідно з рішенням Національної ради з телерадіомовлення України, показані "Дождьом" фільми "Квартету И" стали однією з причин цієї заборони. У них Нацрада побачила популяризацію правоохоронних органів країни-агресора.

Демидов припустив, що українська влада визнала "популяризацією" сцену з фільму "Про що ще говорять чоловіки", в якій двоє російських міліціонерів запропонували "вирішити проблему" за хабар. Він також нагадав, що сцени з людьми в російській військовій формі були і в другій частині "Дня виборів", хоча цей фільм транслювався в Україні.

"Очень обидно, честно говоря. Меня это сильно пугает. Я часто езжу на Украину, и раз уже до таких степеней дошло это все... Существует же здравый смысл, которого в этом заявлении нет. Телеканал "Дождь" является, безусловно, оппозиционным каналом.

И если они вынуждены показывать карту, где Крым является Россией, это не означает, что Украина должна отказываться от показа. Там все время озвучиваются мнения, которые скорее "за" Украину", - підкреслив Демидов.

"Меня лично кто-то из украинского Нацсовета не любит", - припустив жартома Демидов.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...