Одночасно били п'ятеро: Постраждалий у бійці учасник АТО з Миколаєва розповів подробиці інциденту

За словами військовослужбовця, компанія, яка на нього накинулася, була не п'яна, але на якійсь дивній хвилі, наче під якимись наркотиками - буйні, агресивні.

Бійка у нічному клубі Миколаєва. Фото:скріншот відео

У Корабельному районі Миколаєва в нічному клубі учасника АТО Ігоря Кочнєва жорстоко побила компанія місцевих підлітків, затримано сім осіб. Про це пише korabelov.info, посилаючись на слова потерпілого, передають Патріоти України.

У той же час видання уточнило, що чоловік - житель Корабельного району, в закладі він відпочивав з двома друзями.

"Ми відзначали день народження ... Близько 3 години ранку ми з друзями зайшли в "Дискус". Зробили замовлення, танцювали, іменинник потім пішов ... Я спілкувався з дівчиною, а потім її якийсь хлопець відвів, почав мені претензії висловлювати в агресивній формі" , - зазначив співрозмовник.

Кочнєв сказав, що "намагався його заспокоїти, погасити конфлікт, мовляв, просто розмовляв з дівчиною". "Але він уже був на взводі: "Пішли вийдемо!". Підскочив ще один, такий же агресивний. Тут же мене оточили всі інші і намагалися кудись вивести", - додав учасник спецоперації.

"Я підійшов до барної стійки і попросив співробітницю викликати поліцію. Розвертаюсь - вони на мене біжать (між нами ще виявився мій товариш Слава), і тут почалося ... Ухиляючись від них, я опинився всередині барної стійки, і в мене з усіх боків кидали пляшки, фужери, стільцем хтось кинув, вони забігли всередину, били мене одночасно осіб чотири-п'ять", - сказав він.

Постраждалий Ігор Кочнєв

"Я чітко бачив, що та дівчина (вона з ними була) в мене теж кинула фужером. Компанія наче була не п'яна, але на якійсь дивній хвилі, наче під якимись наркотиками - буйні, агресивні. У мене було відчуття, що мене вб'ють", - заявив чоловік.

"У якийсь момент хтось почав кричати: "Зупиніться! Що ви всі на одного?". Хто це був (відвідувач чи співробітник) - я не знаю. І кілька чоловік підтримали: "Все, все, вистачить". Кілька десятків людей в клубі було, причому охорона стояла під час бійки й не реагувала. Можливо, і патрульні, які прибули, налякали нападників, але вони заспокоїлися", - підкреслив АТОшник.

Як повідомлялося раніше, у миколаївському нічному клубі сталася масова бійка, у якій жорстоко побили учасника АТО.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...