Один випадок, що добре характеризує відмінність ЗСУ від бандитів Путіна: Захисники Авдіївки вразили журналіста своїм гуманізмом до цивільних (фотофакт)

Багато є свідчень, як українські воїни віддають свої продукти голодуючим місцевим жителям Донбасу. Цей випадок – ознака людяності тих, хто захищає рідний край від ворога.

Оголошення воїнів ЗСУ. Фото: "Фейсбук"В Авдіївці, де не припиняються обстріли терористів так званої ДНР, багато хто з місцевих жителів мають проблеми зі слухом. Журналіст Костянтин Реуцький опублікував в Facebook відповідне оголошення з проханням не стріляти, повідомляють Патріоти України: "В Авдіївці багато живе глухих. Прошу вас не стріляти по ним. Передайте кожній зміні", - сказано в проханні.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

Члени ВЛК вже не зможуть приймати рішення на власний розсуд: Що змінилося

неділя, 5 травень 2024, 9:05

Члени військово-лікарської комісії тепер не зможуть на власний розсуд приймати рішення щодо придатності чи непридатності військовозобов'язаного. Відтепер вони повинні керуватися чіткими нормами. Про це йдеться у заяві департаменту охорони здоров'я Міні...