Один з найкрасивіших монастирів Європи знаходиться в Україні (фото)

Банченський соціальний монастир - туристична перлина України, у якій мріють побувати іноземці з усього світу

Свято-Троїцький храм Банченського монастиря. Фото: "Фейсбук"

Краса Української землі вражає світ. Зокрема, Банченський монастир Чернівецької області визнано одним з найбільших та найкрасивіших у всій Східній Європі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на trip.cv.ua.

Дзвінниця у монастирі має висоту 60 метрів, а Свято-Троїцький собор є одним з найбільших на Сході Європи. Будівництво розпочалося майже одразу після проголошення Незалежності України, на початку 90-х років 20 століття.

Соціальний монастир у Банченах визнано одним з найкрасивіших у Європі згідно кількох рейтингів туристичних закордонних фірм.

На території монастиря діє великий дитячий будинок для дітей-інвалідів та розвинута соціальна служба. Сюди приїзджають прочани та туристи з усього світу.

Україна може пишатися красою рідного краю, слава якого поширюється далеко за її кордони.

Банченський монастир. Фото: mnogomest.info

У Банченському соборі. Фото: palomnik

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...