Огидна розпуста серед "духовних скреп": У Росії засудили вчительку за одностатеві стосунки з ученицею

15-річну місцеву жительку з ушкодженнями статевих органів і кровотечею доставили до лікарні через "хижу пристрасть" свого педагога.

"Духовна" Росія сама пропагує лесбійську тему, а потім за це суди РФ і саджають. Фото: росЗМІ, ілюстрація "Росія та "ДНР".

Альметьєвський міський суд в понеділок засудив вчительку місцевої школи Румію Хусаїнову, визнану винною в сексуальних стосунках з 15-річною ученицею, до трьох років позбавлення волі умовно, повідомило джерело в прокуратурі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

"За вироком суду призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном три роки", - сказав співрозмовник агентства, зазначивши, що держобвинувач просив покарання у вигляді 4,5 років реального позбавлення волі.

Крім того, за його словами, жінці заборонено займатися педагогічною діяльністю протягом шести років. "Державне обвинувачення має намір оскаржити вирок за м'якістю", - підкреслило джерело.

За даними слідчого управління Слідкому по Татарстану, вранці 22 серпня швидка допомога доставила в гінекологічне відділення пологового будинку Альметьєвська 15-річну місцеву жительку з ушкодженнями статевих органів і кровотечею. За цим фактом було порушено кримінальну справу за статтею "статеві зносини і інші дії сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку".

За версією слідства, влітку в Альметьевске 24-річна Хусаїнова, яка працювала в школі викладачем російської мови і літератури, перебуваючи у себе вдома, чотири рази вступала в інтимну близькість з 15-річною ученицею. Як зазначає Слідком, під час чергової близькості 21 серпня у дівчинки відкрилася кровотеча, яка тривало кілька годин.

Причетність до злочину підозрювана визнала в повному обсязі. За рішенням суду вона перебувала під домашнім арештом.

Російська духовність як вона є. Фото: росЗМІ

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...