"Ой, бяда-бяда! Огорчение!" - Устаткування для селекторного зв'язку окупантів Криму згоріло через перепади напруги

Аксьонов пообіцяв швидко усунути цю проблему.

Сергій Аксьонов. Фото:lviv24.at.ua

Обладнання, яке забезпечувало селекторний зв'язок так званого "уряду" Криму з регіонами, згоріло у вівторок після запуску другої нитки першої черги енергомоста з Кубані, тому чергове засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації провели без відеовключення з міст і районів півострова. Про це повідомив самопроголошений "глава" Криму Сергій Аксьонов, передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

"Не витримав відразу трансформатор зв'язку з регіонами у нас "від радості", як тільки дали електроенергію. Працював в режимі НС, у режимі дефіциту електроенергії як годинник, а сьогодні, як тільки подали (електроенергію по другій нитці. - ред.) - все, кажуть, не буде зв'язку з регіонами", - заявив Аксьонов.

Як очікується, апаратуру мають полагодити в середу. У вівторок, 15 грудня, Путін з Кремля оголосив про введення другої нитки першої черги енергомоста з території Краснодарського краю в Крим, яка повинна дати півострову додатково 200 мегават електроенергії.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...