Охоронець Жиліна почав давати свідчення: Кілер був загримований під відомого російського актора

Андрій Козирєв, який був в ресторані "Вітерець" з ватажком "Оплоту" прийшов до тями і поспілкувався зі слідчими.

Кілер Жиліна був загримований під Михайла Боярського. Фото: piterzavtra.ru.

Чоловік, який був поруч під час вбивства ватажка "Оплота" Євгена Жиліна, виявився його особистим охоронцем. Після розстрілу Жиліна в підмосковному ресторані Андрій Козирєв перебував без свідомості. Він отримав вогнепальне поранення щелепи і плеча, але вже сьогодні лікарі дозволили слідчим допитати одного з найголовніших свідків розстрілу Жиліна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Медики розцінюють стан охоронця Жиліна як важкий, але стабільний. Після того, як Козирєв прийшов до тями, його зранку допитали слідчі ГСУ СК по Московській області.

Козирєв знаходиться в міській лікарні Одинцово. Зібравши його свідчення і плутані свідчення очевидців, слідчі змогли намалювати приблизний портрет кілерів.

Всі опитані слідчими люди кажуть, що чоловік, який стріляв в Жиліна, був сильно загримований.

"Я бачив його, він навпроти нас стояв. На ньому були вуса накладні, окуляри, капелюх і начебто плащ. Їх можна було побачити в 70-х на вулицях. Трохи на Боярського схожий, актора", - повідомив слідчим Козирєв.

Нагадаємо, 19 вересня під Москвою у ресторані "Вітерець" невідомий розстріляв Євгена Жиліна та його друга Андрія Козиря. Лідер організації "Оплот" помер на місці, його соратника у тяжкому стані госпіталізували.

Згодом з'явилось відео з місця вбивства Жиліна.

Слідчий комітет РФ оприлюднив основні версії вбивства ватажка "Оплоту" і назвав прикмети кілера. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки.

Додамо, що політики назвали смерть Жиліна справедливою відплатою за його злочини і пособництво бойовикам.

В "ДНР" стали збирати гроші на похорон Жиліна. У представництві "ДНР" в Росії вбивство Жиліна назвали прямим замовленням ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Також повідомлялося, що Жилін був частим відвідувачем в ресторані "Вітерець", до якого причетний син російського режисера Микити Михалкова - Артем.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...