Охоронця нардепа від БПП НАБУ затримало на хабарі у $200 тис - ЗМІ

Борислав ​Розенблат назвав затримання свого охоронця співробітниками антикорупційного бюро провокацією.

Ілюстрація:https://ar.volyn.ua

В одному із ресторанів Києва, який розташований на вулиці Володимирській, співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата від БПП Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабаря. Про це УНН повідомили джерела у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

"Співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому були 200 тис. доларів", - повідомило джерело.

За словами співрозмовника, спецоперація відбувалась в одному із ресторанів Києва, розташованому на вулиці Володимирській.

Як повідомляють ЗМІ, Розенблат наразі їде в Національне антикорупційне бюро України з'ясовувати, чому був затриманий його охоронець.

"Це провокація, я не хочу зараз це коментувати, тому що їду в НАБУ з’ясовувати ці питання", — сказав Розенблат. За словами нардепа, співробітники НАБУ затримали його охоронця у нього на очах.

"Це все (затримання — ред.) було на моїх очах, я був присутній. Щось відбувалося, я не знаю, за моєю спиною, яка саме дія була. Зробили шоу-програму", — зазначив нардеп.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...