Охоронця нардепа від БПП НАБУ затримало на хабарі у $200 тис - ЗМІ

Борислав ​Розенблат назвав затримання свого охоронця співробітниками антикорупційного бюро провокацією.

Ілюстрація:https://ar.volyn.ua

В одному із ресторанів Києва, який розташований на вулиці Володимирській, співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата від БПП Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабаря. Про це УНН повідомили джерела у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

"Співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому були 200 тис. доларів", - повідомило джерело.

За словами співрозмовника, спецоперація відбувалась в одному із ресторанів Києва, розташованому на вулиці Володимирській.

Як повідомляють ЗМІ, Розенблат наразі їде в Національне антикорупційне бюро України з'ясовувати, чому був затриманий його охоронець.

"Це провокація, я не хочу зараз це коментувати, тому що їду в НАБУ з’ясовувати ці питання", — сказав Розенблат. За словами нардепа, співробітники НАБУ затримали його охоронця у нього на очах.

"Це все (затримання — ред.) було на моїх очах, я був присутній. Щось відбувалося, я не знаю, за моєю спиною, яка саме дія була. Зробили шоу-програму", — зазначив нардеп.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...