"Окружен, но не сломлен": У Керчі директор заводу зняв "триколори" з прохідної у день приїзду Путіна

Деякі мешканці обурилися вчинком українця та вимагали повернути російські прапори на місце

Ілюстрація: www.ridus.ru

15 вересня у Керчі з прохідної металургійного заводу зняли "триколори". Це відбулося як раз у день приїзду Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на kerch.com.ru. Місцеві мешканці одразу звернулися до журналістів.

"... Проезжая на остановку «Эмаль посуда», я с удивлением увидел, что флагов нет, и это в такой-то день, когда в городе находились первые лица нашего государства!

В автобусе люди, которые работают на КМК, стали обсуждать тему с флагам. Из разговоров я узнал, что флаги сняли специально по распоряжению администрации комбината так, как комбинат является украинским предприятием, директор с Украины, правда комбинат зарегистрирован в Краснодарском крае, потому и называется Краснодарский металлургический комплекс, а не Керченский!", - написали мешканці. Автор цього листа вимагав повернути прапори на завод.

"В апреле 2014 года на территории завода уже был конфликт из-за российского флага. Тогда триколор повесили сотрудники гаража Керченского металлургического комплекса.Однако уже утром следующего дня он исчез. Возмущенные сотрудники вызвали полицию", - пише видання.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...