Окупант не матиме перепочинку ні вдень, ні вночі: Розвідники ООС отримали безпілотники з приладами нічного бачення (відео)

Постаралися волонтени, котрі набагато оперативніше реагують на маленькі технічні ноу-хау, котрі так запитані на фронті, ніж пов'язаний тривалими бюрократичними процедурами державний "Укроборонпром"

Українські волонтери почали виготовляти безпілотні апарати, оснащені тепловізорами для розвідки на лінії зіткнення на Донбасі. Відповідну інформацію поширив благодійний фонд "Повернись живим", зазначають Патріоти України.

"Тепловізори фонду "Повернись живим" починають нести службу і вже виходять на бойове чергування в небо. Саме так, ми почали виробляти безпілотні апарати, оснащені потужними тепловізійними модулями, які будуть виконувати завдання розвідки. Ми не ставимо перед собою мету вигадати якийсь новий апарат. Ми продовжуємо робити те, що й останні п’ять років. Допомагати ЗСУ бачити ворога 24 години на добу", - йдеться в коментарі до відео.

На запису демонструється тестовий політ безпілотника на висоті 400 метрів. Чітко видно не тільки озбролєних "гібридів", але навіть кількох тварин - кота і собак, які грають один з одним.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...