Окупантам не раді: У Туреччині закидали камінням автобус з російськими футболістами

А півзахисник Дмитро Тарасов заробив для команди дисциплінарне покарання, показавши майку з зображенням керівника російського режиму Володимира Путіна і написом "ввічливий президент".

Фани Фенербахче. Фото: Ера.

У Стамбулі перед матчем Фенербахче з російським Локомотивом турецькі фани закидали камінням автобус російських футболістів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Постраждалих в результаті інциденту немає, в одному з вікон автобуса з'явилася невелика тріщина. Поліція затримала трьох осіб - вболівальників Фенербахче. За даними правоохоронців, троє порушників були п'яними.

Після поразки на стамбульському стадіоні "Шюкрю Сараджоглу" з рахунком 0: 2 один з футболістів Локомотива півзахисник Дмитро Тарасов зняв з себе футболку, під якою була майка із зображенням керівника російського режиму Володимира Путіна і напис: "ввічливий президент". Внаслідок такої поведінки гравця на Локомотив може бути накладено дисциплінарне покарання, оскільки політичні акції під час спортивних заходів заборонені.

Дмитро Тарасов. Фото: Ера.

Нагадаємо, у відносинах Росії і Туреччини настала криза після того, як 24 листопада турецькі винищувачі F-16 після 10 попереджень знищили російський бомбардувальник Су-24, який вторгнуся в повітряний простір країни. Пілоти катапультувалися, один з них загинув. Російський президент назвав це "ударом в спину" з боку посібників терористів.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...