Окупанти "дохазяйнувалися": У Макіївці масові отруєння водою, у лікарні більше 100 дітей

Вода викликає також алергію і подразнення на шкірі - люди не ризикують навіть митися нею.

Окупована Макіївка страждає від проблем із водою. Ілюстрація: соцмережі.

Через масове отруєння водою під тимчасово окупованій Макіївці в лікарні потрапили десятки дітей. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

«Вже більше ста дітей надійшли в інфекціонку», - обурюються макіївчани.
За їхніми даними, у дітей, які вживали водопровідну воду, підвищується температура, починається діарея, з'являються інші ознаки серйозного отруєння. Також є відомості про те, що вода викликає алергію і подразнення на шкірі - люди не ризикують навіть митися водою з-під крана, також її не використовують для приготування їжі.
«У мами другий день висипи на тілі. Після таблеток протиалергічних проходить. З'являється після вечірнього душа. Сьогодні вода взагалі зелена», - пишуть коментатори.
За словами коментаторів, вода не дезінфікується належним чином - на фільтрувальній станції немає хлору. Згідно з опитуваннями в соціальних мережах, донеччани і макіївчани відчувають неприємний запах від водопровідної води.
«У народі ходять розмови, що вода отруєна і навіть митися нею не можна... Від себе скажу, що щось, чим вона смердить навіть важко описати словами. Це запах якоїсь жорсткої хімії», - пишуть користувачі.
«Зелена так, але запах ... мені він нагадує, ось якщо знаєте, як смердить від наркоманів, які щось там весь час варять у себе вдома. ось щось таке», - повідомляють учасники обговорення.
Проблеми поки спостерігаються не у всіх районах окупованих міст. При цьому вже з'явилися повідомлення про погіршення ситуації і в Горлівці.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...