Окупанти кусають лікті: На Херсонщині побудують телевежу, сигнал якої охопить анексований півострів

Нова телевізійна вежа покликана вирішити проблему з мовленням українського ТБ в прикордонних районах окупованого Криму і Сімферополя Херсонської області.

Ілюстрація:sockraina.com

У селі Чонгар Генічеського району Херсонщини закладено блок, за допомогою якого на окупований Крим буде розпочато мовлення українських телевізійних каналів, які окупаційна "влада" заблокувала ще два роки тому. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Сьогодні, 2 грудня, тут був закладений перший блок майбутньої телекомунікаційної вежі, сигнал від якої здатний охопити весь анексований півострів.

Нова телевізійна вежа покликана вирішити проблему з мовленням українського ТБ в прикордонних районах окупованого Криму і Сімферополя Херсонської області.

Висота вежі 150 метрів, на її будівництво виділено 1,5 млн гривень. Стільки ж буде витрачено на обладнання.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...