Окупанти мають заплатити дорогу ціну: Під посольством РФ у Києві поставили хрести із портретами загиблих під Іловайськом (фото, відео)

Учасники акції вимагають «покарати президента РФ Володимира Путіна» за загибель українських бійців під Іловайськом у 2014 році.

Акція під посольством РФ. Фото: Фейсбук.

Під будівлею посольства Росії у Києві відбувається акція пам'яті загиблих під Іловайськом у 2014 році. Про це повідомляють у Facebook учасники акції та очевидці, передають Патріоти України.

На акції під посольством Росії присутні декілька десятків людей. Вони тримають у руках прапори України та плакати. Організатори акції виклали під посольством РФ хрести із фотографіями загиблих під Іловайськом військових.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...