Окупанти поспішають призначити винних: З чотирьох затриманих за ліквідацію Захарченка вибили зізнання

"Правоохоронцям" "ДНР" поставлено завдання після похорону Захарченка, який відбудеться завтра, 2 вересня, оголосити громадськості про успішне завершення розслідування справи.

Окупанти занадто поспішають назвати "вбивць" Захарченка? Фото: соцмережі.

У причетності до ліквідації Олександра Захарченко донецькі бойовики звинувачують 14 чоловік. Четверо з них вже зізналися у співпраці з Україною, повідомив в Facebook представник омбудсмена України в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський, передають Патріоти України.

"Зараз вони стверджують про дві диверсійно-розвідувальні групи. І вже заявили про український слід. Зараз у них проходять по даній ДРГ 14 осіб", - написав Лисянський.
"За інформацією джерела, четверо вже зізналися у співпраці з Україною, але це фейк. Показання вибивали. Поставлено завдання після похорону Захарченко, які відбудуться завтра, 2 вересня, оголосити громадськості про успішне завершення розслідування справи", - додав Лисянський.
За його словами, адвокатів і родичів затриманих в СІЗО Донецька не допускають, зв'язок по місцях позбавлення волі "ДНР" глушиться. Раніше глава СБУ Василь Грицак повідомив, що після знищення Захарченка бойовики на окупованій території Донбасу ввели комендантську годину і проводять зачистки.

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...