Окупанти в Криму зводять вогневі точки, направлені у бік материкової України

Водночас, у прикордонній службі України запевняють, що підстав для хвилювання наразі немає.

Окупований Крим. Фото: "Політкухня"

Пункти спостереження та націлені в бік материкової України вогневі точки зводить російський агресор в окупованому Криму. Про це кажуть українські прикордонники, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Тим часом російська преса повідомляє, що на півострові планують розгорнути десантно-штурмовий батальйон і збільшити кількість зенітно-ракетних комплексів. Водночас, у прикордонній службі України запевняють, що підстав для хвилювання наразі немає. Ситуацію тут вважають контрольованою.

Українські прикордонники патрулюють територію на Арабатській стрілці. Навесні 2014 сюди висадився російський десант. За півроку окупанти відійшли, проте зовсім недалеко. "Прямо за пляжем знаходиться зелена будка. Це окупантів наших будка, вони там гріються після патрулювання. А от напроти стовпа знаходиться їх дзот", - розповідають прикордонники.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...