Окупанти в шоці: На головній площі Донецька підпільники прикрасили постамент Леніну символом України (відео)

Справжні відчайдухи ризикували життям, бо у Донецьку, який кишить російськими найманцями та окупантами, висловлювати свою проукраїнську позицію - це своєрідний подвиг.

У Донецьку на постаменті пам'ятника Леніну з'явився український прапор. Фото: скрін відео

Під новий рік патріоти, яких залишилося в Донецьку чимало, зробили справжній подвиг. На головній площі тимчасово окупованого міста, на постаменті пам'ятника Леніну, вони намалювали український прапор. Ролик про це з'явився на Youtube, інформують Патріоти України.

Хлопці в прямому сенсі слова ризикували життям, бо загарбники кидали в підвал і піддавали усіляким знущанням (а то і вбивали) будь-кого, хто демонструє свою проукраїнську позицію.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...