"Окупанти викинули, як ганчірку": Розвідники ЗСУ спіймали офіцера-дезертира, який перейшов на бік ворога (фото)

Олексія Бідусенка вже передано правоохоронним органам.

Розвідники спіймали дезертира. Фото: соцмережі.

Розвідники 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» і тактичної групи «Моспине» впіймали колишнього офіцера ЗСУ Олексія Бідусенка, який перейшов у 2017 році на сторону бойовиків «ЛДНР», передають Патріоти України.

Так, на сторінці 93-ій ОМБр в соцмережі "Фейсбук" повідомляється: "Старший лейтенант Бідусенко з самого початку справляв враження боягузливої невпевненої людини. Через це йому доручили займатися підготовкою нагородних листів - справу, що не потребує роботи з секретними документами. Сам факт його втечі не викликав особливого здивування. Більш цікавим ми вважали відслідкувати, що буде далі, коли людина переходить до ворога та пропонує свої послуги в якості офіцера управління нашої бригади.
Проте рівень компетенції Бідусенка розчарував керівництво окупаційних сил. Спочатку його намагалися використати, проте потім викинули, як ганчірку на смітник. Але за зраду завжди доведеться відповідати. Перед Богом, перед Законом, перед людьми. Так буде і на цей раз", - зазначив командир бригади "Холодний Яр" полковник Владислав Клочков.

Олексія Бідусенка передано правоохоронним органам. Після завершення слідчих дій, він предстане перед українським судом.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...