Окупаційна колонізація: РФ вже заселила в анексований Крим 200-250 тисяч росіян, - Чубаров

Глава Меджлісу наголосив, що незгодних з російською окупацією намагаються вижити з півострова за допомогою репресій.

Рефат Чубаров. Фото:uapress.info

Після окупації Криму Росія заселила на півострів 200-250 тисяч нових людей. Про це заявив народний депутат, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України з посиланням на Facenews.

За його словами, Москва заганяє себе в глухий кут, переселяючи людей з РФ на півострів.

"Росія зараз свідомо перетворює Крим на клубок протиріч. Знаючи, розуміючи інтуїтивно, що доведеться повертати, вона ускладнює максимально. І один з таких прийомів - це заміщення населення. Це ті етнічні росіяни або інші національності, яких переселяють з материкової Росії на територію окупованого Криму. Різні цифри. Я кажу - 200-250 тисяч нових людей, яких Росія поселила в Криму після його окупації", - заявив Чубаров.

Також він зазначив, що незгодних з російською окупацією намагаються вижити з півострова за допомогою репресій.

"Це - кримські татари, етнічні українці. Тобто нелояльні люди на військовому кораблі, яким вона вважає Кримський півострів, непотрібні", - сказав глава Меджлісу.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...