Олег Скрипка розповів про ставлення до російської мови в його родині

Діти музиканта розуміють російську мову, але розмовляти нею не вміють.
Олег Скрипка з синами. Фото: Віва!

Український музикант, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка зізнався, що його діти не вміють розмовляти російською мовою. Про це він сказав в інтерв'ю виданню Viva, передають Патріоти України.

"Роман и Устым учат английский, но, к сожалению, не разговаривают на нем. Со мной та же история, хоть и в школе, и в институте по английскому была пятерка. Чтобы общаться свободно на иностранном языке, обязательно живое общение. Кстати, по поводу русского языка: дети знают о его существовании, понимают его, но говорить на нем не умеют", — сказав музикант.

"А вот на украинском разговаривают лучше, чем я. Потому что имеют, как я считаю, хороший круг общения и исключительно украиноязычный. Их лучшие друзья — это дети артистов, музыкантов и творческих пап и мам", — додав Скрипка.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...