Олег Скрипка розповів про ставлення до російської мови в його родині

Діти музиканта розуміють російську мову, але розмовляти нею не вміють.
Олег Скрипка з синами. Фото: Віва!

Український музикант, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка зізнався, що його діти не вміють розмовляти російською мовою. Про це він сказав в інтерв'ю виданню Viva, передають Патріоти України.

"Роман и Устым учат английский, но, к сожалению, не разговаривают на нем. Со мной та же история, хоть и в школе, и в институте по английскому была пятерка. Чтобы общаться свободно на иностранном языке, обязательно живое общение. Кстати, по поводу русского языка: дети знают о его существовании, понимают его, но говорить на нем не умеют", — сказав музикант.

"А вот на украинском разговаривают лучше, чем я. Потому что имеют, как я считаю, хороший круг общения и исключительно украиноязычный. Их лучшие друзья — это дети артистов, музыкантов и творческих пап и мам", — додав Скрипка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...